oficiální web obce

Upozorňuji všechny občany, že od dnešního dne, platí nová otevírací doba pošty v Pěnčíně. Pošta nyní upravila svoji otevírací dobu a to tak, že v pondělí a ve středu má otevřeno od 10.00 do 18.00 s hodinovou přestávkou na oběd a v úterý, čtvrtek a pátek od 8.00 do 10.00 a od 13.00 do 16.00 hodin.


Jak jistě víte, tento víkend se konají volby do zastupitelstva kraje.Volební místnost bude otevřena v pátek od 14.00 do 22.00 hodin a v sobotu od 8.00 – do 14.00 hodin.Přijďte dát hlas tomu-kdo podle vás zajistí správné fungování Libereckého kraje! Volby budou letos v režimu hygienických opatření, prosím tedy o jejich dodržování. Sebou si vezměte roušku, platný doklad totožnosti a případně vlastní psací potřeby, pokud budete chtít kroužkovat kandidáty na volebním lístku. Vše potřebné bude také k dostání ve volební místnosti.


A protože zde máme také první víkend v měsíci, sobota bude opět sběrovým dnem pro oranžové a šedé pytle na odpad. Uzavřené a zavázané pytle odkládejte u hasičárny v Doubí, během odpoledne budou odklizeny.


V sobotu 3.října dojde k finální pokládce asfaltů od Pyrámu do Turnova, proto tudy v sobotu neprojedete a do Turnova se dostanete pouze po dálnici. Sjezd z dálnice u stavebnin bude také uzavřen.


A jak jste již jistě slyšeli, od pondělí 5.října 2020  dle Usnesení vlády České republiky bude opět platit Nouzový stav a to po dobu 30-ti dnů. Zároveň byla přijata krizová opatření, která vejdou v platnost od 5.října do 18.října. Všechny dokumenty jsou vyvěšeny na Úřední desce obce a můžete se s nimi podrobně seznámit.

Prosím vás o dodržování pravidel a přeji vám hodně zdraví a poklidných podzimních dnů.