oficiální web obce

Oznamuji, že bude zítra – v úterý 23.3. uzavřena prodejna Jednoty v Doubí z důvodu inventury. Ve středu bude otevřeno dle běžné otevírací doby. Od dubna bude nová, upravená pracovní doba-která bude zveřejněna během tohoto týdne a bude otevřeno i v sobotu dopoledne.


Na webových stránkách obce Čtveřín byly spuštěny dvě nové služby. Služba Gobec – která má několik vrstev a funkcí – například podrobně zpracované veřejné osvětlení s čísly lamp a proto mi při v případě nesvítící lampy hlaste rovnou číslo. Druhá služba je od společnosti ČEZ – kde si můžete přímo na oranžovo bílém banneru kontrolovat, zda je v obci plánována odstávka elektřiny a kdy.


Upozorňuji na konec období pro splatnost poplatku za odpady pro rok 2021. Posledním dnem splatnosti je příští středa 31.3.2021.Poplatek můžete uhradit také bezhotovostně,  informace jsou na webových stránkách obce Čtveřín, nebo si o ně můžete požádat telefonicky.


Upozorňuji, že v termínech od 27. března do 11. května 2021 proběhne po deseti letech sčítání lidí, domů a bytů v České republice. Budete mít dvě možnosti vyplnění formuláře. Buď on-line do 9. dubna – probíhá na webu :www.scitani.cz, nebo kdo se nezapojí elektronicky, bude mít možnost vyplnit papírový formulář a to od 17. dubna do 11. května. Účast na sčítání je povinná pro všechny, kteří mají v Česku trvalý či přechodný aspoň 90denní pobyt nebo azyl.

Podrobné informace jsou na webových stránkách www.scitani.cz


Toto hlášení si můžete přečíst na webových stránkách obce v sekci hlášení obecního rozhlasu.


Přeji vám všem krásné jarní dny a děkuji za pozornost.