oficiální web obce

Připomínám, že tuto středu 6. října, dojde v části Doubí k odstávce el.energie. A to od 7.00 do 18:00. Jde o oblast kolem obchodu, nová ulice za úřadem a domy od obchodu k úřadu. Seznam čísel popisných a parcel, kterých se to týká najdete na stránkách OÚ, na facebooku a na vývěsce u obchodu Jednota.


Další odstávka el. energie, opět v Doubí ve stejné lokalitě je oznámena na 19.10. 2021 také od 7.00 do 18.00 hodin.

Informace o číslech popisných a st. parcelách, kterých se odstávka dotkne jsou ve vývěsce u obchodu Jednota, na stránkách obce v banneru ČEZu, i na facebooku.


Severočeské vodovody a kanalizace oznamují, že dojde ve dnech od 11.10. do 29.10. k rekonstrukci vodovodního řadu. V uvedeném období bude docházet k dílčím odstávkám vody, o kterých budeme prý informováni s 5-denním předstihem. Sledujte tedy web a facebook obce.


Připomínám, že ve dnech 8. a 9. října se konají volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Volební lístky již byly doručeny do vašich schránek a budou též k dispozici ve volební místnosti. Volební místnost bude otevřena v pátek od 14.00 do 22. 00 hodin, v sobotu od 8.00  do 14.00 hodin.


V sobotu 16. října zveme všechny rodiče s dětmi na podzimní slavnost, do Kulturáčku, od 15.00 hodin. Společně s dětmi si vyrobíte pár podzimních dekorací, můžete si zasoutěžit, vydlabat dýni (budou na místě, ale pokud máte možnost, přineste si i svoji). Připraveno bude malé občerstvení a dýňová polévka. Slavnost zakončíme lampionovým průvodem.


V pátek 5. listopadu pro vás pořádáme zájezd do Senátu ČR. Budeme hosty pana senátor Canova, prohlédneme si krásné prostory budovy senátu, dozvíme se o tom, jak se schvalují zákony a čeká nás na závěr teplý oběd. Výlet je zdarma. Hlásit se můžete na telefonním čísle úřadu v úředních hodinách, nebo na můj telefon a messenger.


Zvu vás také na veřejné zasedání zastupitelstva obce Čtveřín, které se bude konat v Kulturáčku ve Čtveříně, v úterý 12. října od 18 hodin.


Hlášení si můžete přečíst také na webových stránkách obce v rubrice hlášení obecního rozhlasu.