oficiální web obce

Srdečně vás zvu na veřejné zastupitelstvo, v pondělí 13. 12. do Kulturáčku a to výjimečně již od 17. hodin. Program je zveřejněn na úřední desce a na vývěskách v obci.


Upozorňuji na novou vyhlášku o odkládání komunálního odpadu. Oproti letům minulým nastává poplatková změna. Již nebude vybírán poplatek za osobu, ale za kapacitu sběrné nádoby-tedy popelnice. Pokud si budete přát změnu kapacity nebo četnosti svozu popelnice, je nutné tuto změnu písemně nahlásit do 18.12. na úřadě a to pomocí změnovém listu , který je i s ceníkem přílohou Zpravodaje, je ke stažení na webových stránkách a také si ho v úředních hodinách nebo i jindy po dohodě, můžete vyzvednout na obecním úřadě. Změny je nutné nahlásit do 18. prosince, aby jsme je včas předali svozové společnosti, která potřebuje čas na zpracování požadavků. V případě že potřebujete  s čímkoli poradit, rádi vám pomůžeme. Podotýkám, že nejběžnější popelnice, kterou má většina z vás před svým domem, mají kapacitu 120L, často se na to ptáte.


Dnes byla dokončena kompletní výměna lamp veřejného osvětlení. Staré sodíkové lampy byly vyměněny za nová LED svítidla Modus, která mají lepší svítivost a poloviční spotřebu.