oficiální web obce

Obchod Jednota upozorňuje na novou otevírací dobu od září. Každý den od 7-12 , pondělí a středa od 15-18, pátek od 13 – 17 a sobota od sedmi do deseti hodin. Plakátek je na dveřích obchodu a na facebookových stránkách.


Na sběrné místo pod úřadem byl přistaven kontejner na textil. Vývoz bude zajišťovat 1x měsíčně firma Dimatex, která textil následně třídí a recykluje. Na původní místo k hasičárně se už nevrátí. Oblečení prosím vhazujte v uzavřených taškách nebo pytlech.


V neděli 11. září pořádáme zájezd do Litoměřic na Zahradu Čech. Odjezd v 7.30 od Jednoty, v 7.32 od Obecního úřadu, v 7.35 od kapličky ve Čtveříně. Zájemci hlaste se na telefonu 603572273 nebo v úředních hodinách na obecním úřadě. Cena 200,- vstupné na výstavu, které se dá pořídit on-line předem nebo až na místě, si hradí každý sám.  Program je zveřejněn na facebooku a na webu obce.


Tento víkend 2. až 4.září vás zvu do Kulturáčku na Doubské posvícení. Čeká vás tradiční posvícenská kuchyně. K ochutnání bude skopové, kachna a divočák. Otevřeno v pátek od 17.hodin, v sobotu a v neděli od 11.hodin.V sobotu od 18. hodin posezení s hudbou. Všichni jste srdečně zváni.