oficiální web obce

Mikroregion Jizera zve všechny seniory do divadla na představení S hlavou v oblacích, od divadelního spolku Vojan z Českého Dubu. Představení se uskuteční příští pátek 21.10. od 19:00 hodin, v Kulturním domě v Pěnčíně a je pro všechny seniory ZDARMA. Pokud máte zájem o představení a potřebujete dopravu tam i zpět, mohu ji zařídit. Volejte na můj telefon a domluvíme se.


Na sobotu 22.října pro vás připravujeme podzimní tvoření, které se bude již tradičně konat v Kulturáčku od 15. hodin. Na programu budou soutěže, dílničky, dlabání dýní i lampionový průvod. Všichni jste srdečně zváni.


Informuji vás také o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Čtveřín. Zasedání se uskuteční v pondělí 17.října, v Kulturáčku, od 18.00 hodin. Program je zveřejněn na vývěskách, webových a facebookových stránkách obce.


V sobotu 5. listopadu pořádáme zájezd do Polska na tržnici Kudowa Zdroj. Cena je 150,- na osobu. Odjezd v 6:30 od Jednoty , poté zastavíme u úřadu, ve Čtveříně u kapličky, v Ohrazenicích Na Výkupně a v Turnově na terminálu.

Odjezd z tržnice, kolem druhé hodiny. Plakáty najdete na vývěskách, na webových a facebookových stránkách obce.