oficiální web obce

Obec Lažany a SDH Lažany Vás zvou na DĚTSKÝ KARNEVAL tuto sobotu 25. 2. od 15. hodin. čekají vás výhry pro děti, soutěže a tanec s DJ Davidem.

Od 18 hodin potom přátelské posezení s pivem a hudbou.


Drůbež Červený Hrádek oznamuje prodej slepiček a to ve dnech: 5. , 11, 19. a 25. března a 16., 22. a 30. dubna. Slepičky si můžete dopředu objednat na uvedených číslech, které najdete na letácích, stejně jako místa a časy prodejů. Leták najdete na vývěskách, na webových a facebookových stránkách obce.


Ráda bych vás pozvala na dětský karneval, který pořádá obec Čtveřín a to příští sobotu  4.března od 14.hodin, programem na téma Vesmír nás pro vede náš již známý DJ Živá Huba. Těšit se můžete na zábavné soutěže, tanec a ceny pro děti. Drobné občerstvení též zajištěno.

Zároveň od 18. hodin proběhne posezení pro seniory s programem ” Hudební cesta časem”. Občerstvení zajištěno, těšíme se na vás.


Ráda bych vás zároveň pozvala na veřejné zasedání zastupitelstva obce Čtveřín a to v pondělí 6. března, v Kulturáčku od 18.hodin. Program najdete na úřední desce obce. Všichni jste srdečně zváni.