oficiální web obce

Tuto sobotu, 1. dubna vás zveme na jarní dílničky do Kulturáčku. Začátek je v 15. hodin. Je pro vás připraveno pletení pomlázek, výrobky z papíru, zdobení kraslic voskem. Všichni jste srdečně zváni.


Od příštího týdne bude obcházet Doubí technik od SČVaKu – je to pan Petr Buriánek. Zastupuje obec v jednání o připojení jednotlivých domů na kanalizaci. Bude s vámi probírat vhodné místo připojení a odpoví na vaše  dotazy.  Prosím , abyste s ním spolupracovali. Děkuji.


Připomínám, že termín úhrady poplatku za odpady je do 30. dubna. Zaplatit můžete hotově v pokladně úřadu nebo převodem na účet.


Ráda bych informovala rodiče předškolních dětí, že již jsou vypsány informace o zápisech do Mateřské a Základní školy v Pěnčíně, které jsou naše spádové. Podrobné informace najdete na webu a facebooku obce Čtveřín a na webových stránkách Základní a mateřské školy Pěnčín.


V sobotu 8. dubna proběhne takzvaná železná sobota. Hasiči budou svážet železný šrot. Ten jim prosím připravte ráno do 8. hodin k silnici tak, aby nebránil provozu. Vybírat se budou také staré autobaterie. Hasiči vám předem děkují.


Ještě jednu prosbu mám -pokud by se u vás doma našly jakékoli staré fotografie Čtveřína nebo Doubí, prosím o zapůjčení k ofocení. Připravujeme materiály k výročí obce. Vše v pořádku vrátím. Děkuji.