oficiální web obce

Tento pátek 4.srpna a sobotu 5.srpna, proběhnou v areálu u obecního úřadu dvě příjemné hudební akce léta. V pátek slaví kapela FUK deset let společného hraní-zve vás tedy na narozeninový hudební a kulinářský mejdan, na který navazuje sobotní hudební festival – NoFest s vystoupením 4 pečlivě vybraných kapel. Obě akce vás pohostí skvělou hudbou, cateringem šéf-kuchaře s nabídkou palačinek, grilovaných kýt  a specialit v podobě burgerů, sendvičů, apod. To všechno zapijete Pilsnerem za velmi příznivou cenu. Na obě akce je vstupné dobrovolné, začátek vždy v 17.hodin a platí motto: Prostě a jednoduše do pohody. Tak přijďte! jste srdečně zváni….


Drůbežárna SVOBODA -LUČICE, přijede prodávat slepičky v sobotu 19. srpna v 16:05 k Jednotě. Slepičky si můžete dopředu objednat. Plakáty najdete na vývěskách a webu obce.


Dále přijede prodávat slepice také Drůbež Červený Hrádek. A to vždy v neděli: 6. a 27.srpna10. a 24. září do Čtveřína k autobusové zastávce a o sobotách 12. srpna, 2. a 30. září k Jednotě. Plakáty najdete na vývěskách a na webu obce.


Dále vás srdečně zveme na Letní kino, v sobotu 26. srpna od 21:30 ke Kulturáčku. Promítat budeme film SRDCE NA DLANI- který zvítězil v anketě na facebookových stránkách obce. Vstupné 50 korun, děti do 15.let zdarma. Drobné občerstvení zajištěno. Těšíme se na vás.