oficiální web obce

Drůbežárna SVOBODA – LUČICE, přijede prodávat slepičky v sobotu 19. srpna v 16:05 k Jednotě. Slepičky si můžete dopředu objednat. Plakát najdete na vývěskách a webu obce.


Dále přijede prodávat slepice také Drůbež Červený Hrádek. A to vždy v neděli: 27.srpna a 10. a 24. září do Čtveřína k autobusové zastávce a o sobotách 2. a 30. září k Jednotě. Plakáty najdete na vývěskách a na webu obce.


Dále vás srdečně zveme na Letní kino, v sobotu 26. srpna od 21:30 ke Kulturáčku. Promítat budeme film SRDCE NA DLANI – který zvítězil v anketě na facebookových stránkách obce. Příběh vypráví o třech generacích jedné rodiny, jejíž členové najdou lásku. V hlavních rolích se objevili Bolek Polívka, Eliška Balzerová, Jana Pidrmanová, Matouš Ruml, Vladimír Polívka a Kristína Svarinská. Vstupné 50 korun, děti do 15 let zdarma. Drobné občerstvení zajištěno. Těšíme se na vás.


Obec Čtveřín ve spolupráci s Kolej-klub Turnov Vás zvou na celodenní výlet vláčkem, a to v neděli 27. srpna.

Vlak odjíždí cca v 09:00 ze zastávky ČD Doubí u Turnova. Cílovou stanicí je Bakov nad Jizerou, odkud budeme pokračovat pěšky do nedalekých pozůstatků hradu a zámku Zvířetice. Trasa je vhodná i pro kočárky a je dlouhá 1 km na vrchol tohoto magického místa.

V areálu Zvěřetic opečeme buřty a po oddychovém čase se přemístíme do Hrnčířského dvora vzdáleného 1,2 km, kde probíhá shodou okolností kulturní akce s názvem „Konec prázdnin na Hrnčířském dvoře ve Zvěřeticích, ukázka paličkování a drátkování.
V areálu je možné zakoupit keramické výrobky, občerstvení v podobě zákusků, kávy a nápojů. Platba zde pouze v hotovosti.

Odtud se v 15:15 vrátíme zpět na hlavní nádraží v Bakově nad Jizerou abychom v 16 hodin odjeli zpět do Doubí u Turnova.

S sebou pevnou obuv na nohu, malou svačinu na cestu a pití na celý den a dobrou náladu. V případě zájmu prosíme o rezervaci na telefonním čísle 733 694 132 formou SMS ve znění: „Výlet vláčkem, příjmení, počet osob“.

Plakátek najdete na Facebooku,  informačních tabulích a webu obce.


 

Příští týden od 21.8. do 25.8 bude Obecní úřad uzavřen z důvodu čerpání řádné dovolené. Děkujeme za pochopení.