oficiální web obce

Obec Čtveřín pořádá v pátek 10.listopadu zájezd do Polska na tržnici Kudowa Zdroj. Odjezd v 6:00 od obchodu Jednota-další nástupní místa jsou u obecního úřadu, u zvoničky ve Čtveříně, v Ohrazenicích na Výkupně a na terminále v Turnově. Více informací na plakátech které najdete na webu, facebooku a vývěsce obce. Hlásit se můžete na telefonu 603 572273 . Cena za osobu 200,-


V neděli 12. listopadu proběhne v dopoledních hodinách sběr nebezpečných složek komunálního odpadu. V Doubí u Jednoty od 10:15 do 10:25 a ve Čtveříně u zastávky v 11:05 do 11:15. Odložit můžete Absorbční činidla, barvy, lepidla, pryskyřice, rozpouštědla, kyseliny, nepoužitá léčiva, pesticidy, akumulátory, tonery z tiskáren, baterie a zářivky…..Nebudou přijímány nebezpečné odpady vznikající při stavební a podnikatelské činnosti a elektro. Více informací na letáku, který najdete na webu, facebooku a vývěsce obce.


V neděli 12. listopadu jsme společně s obcí Lažany připravili opět pro občany Doubí, Čtveřína a Lažan soukromé bruslení. Hodinu máme rezervovanou od 14:15 do 15:15 na stadionu v Turnově. Všichni jste srdečně zváni.


Prosíme všechny chodce, kteří se za snížené viditelnosti pohybují po vozovce, aby používali reflexní předměty. Za snížené viditelnosti a v tmavém oblečení opravdu nejste vidět. Prosíme dodržujte toto opatření ve svém vlastním zájmu.