oficiální web obce

Vážení spoluobčané, zúčastněte se, prosím, povinného Sčítání 2021, které končí už 11. května.
Vaše účast je důležitá. Právě Vaše odpovědi totiž mohou mít vliv na plánování rozvoje obce
a regionu.
Nejjednodušší je sečíst se do 11. května online na webové adrese sčítání cé zet.
Pokud je to možné, pomozte prosím se sčítáním i rodině nebo sousedům, kteří to sami
nezvládnou. Abychom se všichni sečetli opravdu na jedničku.


Obchod Jednota oznamuje, že tuto sobotu 1.5. bude otevřeno, 8.5. bude zavřeno a od 15.5. bude nová sobotní otvírací doba od 9.00 – 12.00 hodin.


Protože již máme konec dubna a období Čarodějnic, připravili jsme putovní hru pro starší děti s názvem AMUTORABURA je cca od 6-ti let, mladší budou potřebovat pomoc rodičů. Hra má dvě verze náročnosti – modrá je trochu lehčí, červená je těžší -určena pro nejstarší děti. Hra vede lesním a polním terénem-proto prosím přizpůsobte obuv.

Start hry bude v pátek ve 12.00 před úřadem, vede přes Čtveřín a končí v Betlémě. Projít trasu si můžete až do neděle. Potřebovat budete odpovědní kartičku  a tužku.

Kartičky si můžete stáhnout z webových a facebookových stránek obce, vyzvednout si je můžete také v obchodě Jednota v jeho otvírací době. Případně si vytvořte svoji.

Kdo mi v pondělí přinese na úřad vyplněnou kartičku- čeká ho sladká odměna. Užijte si procházku a přeji krásný čarodějný víkend.


V naší obci byl umístěn, u obchodu Jednota,  tzv. Z-box,  společnosti Zásilkovna. Jeho provoz bude spuštěn cca za 14 dní-až se promítne v  systému.

Ovládá se přes aplikaci Zásilkovny, kterou je potřeba mít nainstalovanou ve vašem chytrém telefonu. Ve Zpravodaji který v nejbližších dnech doručíme do vašich schránek najdete návod k použití i kontakt na zákaznickou linku, obojí je i přímo na Z-boxu z boční strany. Přejeme vám, ať všem dobře slouží


Dovolte, abych vás pozvala na veřejné zasedání zastupitelstva obce Čtveřín, které se koná v pondělí 3.května od 18 hodin v Kulturáčku ve Čtveříně. Program je vyvěšen na úřední desce obce, na vývěskách, webových a facebookových stránkách.


Tuto sobotu 1.května je sběr oranžových a šedých pytlů. Pytle odkládejte k hasičárně v Doubí do 12. hodin, poté budou odklizeny.


Toto hlášení je možné si kdykoliv přečíst na webových stránkách obce v záložce Hlášení obecního rozhlasu.

Přeji všem krásný , čarovný víkend !!!